Tarinamme

Kultaseppä Petri Ruusunen on taidekäsityöläinen

Käsillä tekeminen on Petrille elämäntapa. Vapaa-aikanaan Petri rakentelee moottoripyöriä (www.petriruusunen.fi).

“Sormuksen valmistuessa käsityönä, jokaisella viilanvedolla on vaikutus lopputulokseen. Tämä on se joka tekee kultasepän työstä kiinnostavaa.

Ominaisluonteena on hitaus ja työläys sekä arvot ja asenteet. Käsityöläinen on palveluammatti, joka tuottaa ainutlaatuisia palveluita, uniikkeja esineitä joiden suunnittelussa ja valmistuksessa perusarvona  on yksilöllisyys.”

Petrin valmistuttua Lahden kultaseppäkoulusta, hän ja Liisa kävivät Yhdysvalloissa suorittamassa gemmologitutkinnon vuonna 1990. Suomeen palattuaan he olivat niin innoissaan jalokivistä ja käsintehdyistä koruista että lamapuheista piittaamatta he perustivat Kultasepänverstas KultaSarven sen nykyiseen osoitteeseen.

Nyt 30 vuoden jälkeenkin intoa ja ideoita on edelleen. Kiitos teidän ihanat persoonalliset asiakkaamme, jotka arvostatte käsityötä ja yksilöllisyyttä koruissa. 30-vuotis juhlavuotemme huipentui 3. – 6.11.2016 Petrin Materiaali Sirkus – näyttelyyn. Kauniilla Turun VPK talolla oli tuolloin esillä Petrin tekemiä koruja, moottoripyöriä ja fiktiivisiä laitteita, kiitos kaikille jotka kävitte näyttelyssämme !

KultaSarven koruissa on vahva oma tyylinsä jota et saa mistään muualta

© 2020 Kultasepänverstas Kultasarvi  I  Tietosuojaseloste  I  Kotisivut: Sivustamo Oy